Vi är Snurr.

Vi är Snurr.

Här hittar du alla kontaktuppgifter du behöver. Du får också en kort och personlig presentation av vilka vi på Snurr är.
 

Linda Andrén Hagensen
VD, Projektledare och Varumärkesstrateg
linda@snurrkommunikation.se
0730-29 94 05

ADB-programmet vid Göteborgs universitet och utbildad varumärkesstrateg (IHM). Har drygt 20 års erfarenhet från reklambranschen och har arbetat inom både offentlig och privat sektor och med B2C och B2B. Årets projektledare i Guldnyckeln.

I byrålådan ligger även en guldmedalj från Götalandsmästerskapet i längdskidor för flickor 12 år och ett diplom från Vasaloppet och Bockstensturen för flickor 40+.

Lasse Kampe
Copywriter och Varumärkesstrateg
lasse@snurrkommunikation.se
0730-29 94 29

Har arbetat med allt från bostäder, mat, underkläder och pensionssparande till städer, skolor, kablar och mode. Var en av grundarna till Mecka. Har suttit i juryer för Eurobest, Guldägget, 100W och blivit utsedd till Årets Copywriter i Guldnyckeln.

I sin ungdom spelade han fotboll i IF Elfsborg och gjorde en gång två mål mot Arsenal. Tyvärr vann Arsenal med 2–0.

Emma Tyrén
Art director och Webbdesigner
emma@snurrkommunikation.se
0704-30 66 84

Har 13 års erfarenhet från kommunikation kring allt från rörinstallationer, museum, bostäder, målarfärg och kontorsteknik till kablar, mode och kockkläder. Hon gör allt från att skapa logotyper och grafiska identiteter till kommunikationskoncept och kampanjer i såväl digitala som traditionella medier.

Som åttaåring var hon med i en bakelsetävling där hennes marängskapelse bara blev tvåa. Vann gjorde en 83-årings marsipanbakverk. Hon är inte bitter, men vägrar än idag äta såväl maräng som marsipan.

Företagsuppgifter:
Skaraborgsvägen 21
506 30 Borås
hej@snurrkommunikation.se

– Bankgiro: 5710-7021
– Organisationsnummer: 559328-7161
– Parkering: Finns utanför dörren, betalas med p-app

Medlem i:
– KOMM
– E-handelsstaden